Cyberpunk 2077 - Megérkeztek a nextgen kiadások

Az új frissítésekkel együtt befutott a trial kiadás is, amellyel bárki kipróbálhatja a játékokt.

Frissítve: Ahogy arra számítani lehetett, megérkezett az 1.5-ös frissítés, ezzel együtt befutottak a PlayStation 5 és Xbox Series X/S verziók is. Mindemellett a játék kapott egy 5 óra hosszúságú trial kiadást, amellyel bárki ingyen kipróbálhatja a teljes változatot március 15-ig.

Eredeti hír:

A CD Projekt Red hivatalosan eddig csak annyit árult el a Cyberpunk 2077 PlayStation 5 és Xbox Series X/S változatairól, hogy azok valamikor az idei évben érkeznek, de pontos dátumot még nem kaptunk a csapattól. Lehetséges azonban, hogy alig néhány óra múlva már többet tudunk majd a témában, ugyanis a csapat a minap bejelentette, hogy magyar idő szerint ma délután 16:00-kor egy stream adással jelentkeznek, amelynek tartalmáról egyelőre nem beszéltek. Úgy tűnik viszont, hogy nagy eséllyel az újgenerációs változatokról lesz szó, a tegnapi nap folyamán ugyanis több jelet is találtak arra, hogy a nextgen frissítés azonnal elérhető lesz, sőt esélyes, hogy egy trial verziót is kapunk.

Előzmények

  • Cyberpunk 2077 beszámoló

    A CD Projekt RED többszöri halasztás után végre elhozta nekünk az elmúlt év legjobban várt alkotását, amely sajnos nem igazán olyan lett, mint amire sokan számítottak, de ez nem jelenti azt, hogy egy rossz játék lenne.