Hivatalos: Decemberben jön csak a S.T.A.L.K.E.R. 2

Hivatalosan még mindig április a megjelenési hónap, azonban a minap felbukkant pletyka szerint el fogják halasztani a premiert.

Hirdetés

Frissítve: Úgy tűnik, hogy a szivárogtatónak igaza volt ismét, nem sokkal ezelőtt a fejlesztők hivatalosan megerősítették, hogy késik a játék, de nem ősszel, hanem csak december 8-án jelenik meg.

Eredeti hír:

Sokunk számára az idei tavasz egyik legjobban várt játéka a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, amely a legutóbbi tervek szerint április végén jelenik majd meg PC-re, valamint Xbox Series X/S-re. Mostanában nem igazán hallottunk a projektről, legutóbb a tavaly E3-on kaptunk belőle videót, ez azonban lehetséges, hogy nem véletlen. Egy korábban már megbízható információkat szállító ukrán szivárogtató szerint a GSC Game Worldnek extra időre van szüksége ahhoz, hogy a lehető legjobb minőségben szállítsa le nekünk a programot, így kénytelenek lesznek a megjelenést egészen őszig halasztani.

Az E3-on látott előzetes

Természetesen amíg a fejlesztők a fentieket megerősítik, vagy megcáfolják, addig mindenképp pletykaként kell kezelni a dolgot, de azért az sokat elmondhat a témáról, hogy lényegében még semmit nem láttunk a játékból részletesebben a korábbi előzeteseken túl.