Crytek: Olyan dolgokat oldunk meg konzolon, amit eddig még senki nem tett

A Crysis 3 bejelentése óta eltelt pár napban viszonylag sok információ látott napvilágot a játékkal kapcsolatban, már egy játékmenet jeleneteket tartalmazó videót is láthattunk belőle. A Crytek legújabb alkotása ismét nagy eséllyel fog pályázni az eddigi legszebb játék címére, melyet az is megerősít, hogy a cég kreatív fejlesztési részlegének igazgatója, Rasmus Højengaard megerősítette: olyan dolgokat tudnak megvalósítani konzolokon, amiket eddig még egyik konkurens játékfejlesztő sem alkalmazott.

Az úriember elmondása szerint viszont fontos az a tény is, miszerint ezeknek az újításoknak az alkalmazása sem fogja megváltoztatni a PC és konzolos változatok közötti tapasztalatokat, azaz továbbra is a személyi számítógépek tulajdonosai gyönyörködhetnek majd a legszebb grafikában Crysis 3 alatt.

- "Természetesen korlátoznak bennünket olyan dolgok, mint például a memória mérete, azonban a kutatási és fejlesztési részlegünkön dolgozó zseniális munkatársaink olyan dolgokat is képesek megoldani, amit ezelőtt konzolokon még senki más nem valósított meg," - mondta Rasmus Højengaard.

A Crysis 3 című FPS játékot már a legújabb fejlesztésű CryEngine 3 fogja hajtani, a programot PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra fejlesztik, a megjelenés pedig 2013 tavaszán várható. Aki normál áron szeretné előrendelni a limitált darabszámban készülő Hunter Editiont, az megteheti a különféle webshopok oldalain.

Azóta történt

Előzmények