Crysis 2: PC multiplayer demó március elsején

Az EA és a Crytek a hivatalos oldalon jelentette be, hogy a Crysis 2 demója március elsején jelenik meg PC-re is. A kipróbálható változat két multiplayer pályát fog tartalmazni, melyek közül az egyik az XBOX360-as verzióból már ismerős Skyline, míg a másik az eddig csak szerencsés XBOX-os játékosok által megtapasztalhatott Pier 17.

A Pier 17 egy viszonylag nyitott pálya lesz, limitált fedezékkel. A demóban két játékmódot próbálhatunk majd ki, a "Team Instant Action"-t és a "Crash Site"-ot. A Team Instant Action játékmódban két csapat harcol egymás ellen, és amelyik team több ellenséges katonával végez, az győz, valamint ilyetén módon fejlődik majd tovább. A Crash Site módban a csapatok az idegen űrhajók által ledobált ellátmányok felügyelet alatt tartásáért kapnak pontokat.

A Crysis 2 multiplayer demót a hivatalos oldalról, valamint a Crytek partneroldalairól lehet majd letölteni március elsején. A teljes játék pedig március 22-én jelenik meg az Egyesült Államokban, Európába pedig március 25-én érkezik, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények