Crysis 2: Mégis lesz PC-re demó!

A Twitteren jelentette be a Crytek, hogy a kiadó Electronic Arts-szal egyetemben boldogan erősíthetik meg, hogy PC-re is kiadnak egy multiplayer demót a Crysis 2-ből. Ez a bejelentés nem sokkal az XBOX360-as demó megjelenése után történt, amiről máris elkezdtek videók áramlani az internetre. Egyet betettem, hogy lássák azok, akik nem rendelkeznek XBOX360-al:

A PC demó részleteiről később tesznek bejelentést. Azonban az már biztos, hogy a számítógépes változat teljes egészében támogatni fogja majd a DirectX11 összes újítását, beleértve a hardveres tesszellációt is. Így tehát aki teljes pompájában akarja majd élvezni a Crysis 2-t, annak legalább egy DX11-et támogató grafikuskártyára és Vista / Win7 operációs rendszerre lesz szüksége.

Ezt az nVidia oldalán, a GeForce GTX 560 Ti tulajdonságait felsoroló táblázatban erősítették meg, ahol ott olvashatjuk a DirectX11 előnyeit élvező játékok között a Crysis 2-t. A teljes játék megjelenése március 25-én várható Európában, PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra.

Azóta történt

Előzmények