Crysis 2 demó: Kizárólag XBOX360-ra

Dörzsölhetik a kezeiket az XBOX360 tulajdonosok - persze csak azok, akik rendelkeznek XBOX Live! Gold előfizetéssel -, ugyanis hamarosan végre saját szemükkel győződhetnek meg arról, hogy milyen is lesz az idei év egyik legjobban várt játéka, a Crysis 2.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy egy XBOX360-exkluzív multiplayer demót fognak kiadni a Crysis 2-ből, mégpedig január 25-én. A kipróbálható változat a "Skyline" nevű térképet, valamint két játékmódot fog tartalmazni, a "Team Instant Action"-t és a "Crash Site"-ot. A Team Instant Action játékmódban két csapat harcol egymás ellen, és amelyik team több ellenséges katonával végez, az győz, valamint ilyetén módon fejlődik majd tovább. A Crash Site módban a csapatok az idegen űrhajók által ledobált ellátmányok felügyelet alatt tartásáért kapnak pontokat, valamint hogy távol tartsák az űrlényeket a területtől.

Amikor arról kérdezték a készítőket, hogy vajon a PC és PS3 tulajdonosok számára is készülni fog-e egy kipróbálható változat a Crysis 2-ből, csak annyi volt a válasz, hogy jelenleg nincs több bejelenteni valójuk. Na, bumm. A teljes játék megjelenésekor hat különféle multiplayer játékmód, valamint 12 térkép válik elérhetővé, és mindegyikük New York olyan területein fog játszódni, amit majd felismerhetnek a játékosok. A hadjárat során 50 különböző multiplayer rankot szerezhetünk, valamint fejlesztéseket a fegyvereinkre és a nanoruhánkra is.

A Crysis 2 megjelenése március 25-én várható Európában, PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra.

Azóta történt

Előzmények