Crysis 2: A készítők szerint 90% felett kell teljesítenie a sikerhez

A mai világban egy sikeres játékot csak úgy készíthetnek a fejlesztők, ha az adott programról a szaksajtóban legalább 90% feletti értékelések látnak napvilágot. Legalábbis a Crytek vezető producere, Nathan Camarillo így gondolja.

Elmondása szerint a Crysis 2-vel a lehető legjobb minőségű játékot fogják megalkotni, ami valószínűleg 90% feletti értékelést fog kapni, ezért nem tartja túlzásnak a fenti kijelenését. Hozzátette még azt is, hogy a mai világban az összes játékstílus sikeréhez - nem csak az FPS-eknél - mindenképpen szükségesek a 90% feletti értékelések.

Ezzel alátámasztja az Electronic Arts azon korábbi kijelentését, miszerint nem fogunk a Crysis 2-ről 90% alatti értékeléseket látni. Azt is megemlítette, hogy csak az ilyen igazán kiemelkedő programok keltik fel az emberek érdeklődését, minden mást, ami rosszabbul teljesít, azt nem fogják majd észrevenni.

Mint láthatjuk, önbizalomban nem szenvednek hiányt sem a Cryteknél, sem az Electronic Artsnál. Hogy mi sül ki ebből, azt majd meglátjuk, ha végre a gépünkön lesz a program, és rábökünk a Crysis2.exe állományra. Addig minden puszta találgatás. Én mindenesetre drukkolok, hogy valóban kiemelkedő programmal álljanak elő. Mert a grafika önmagában még nem tesz egy játékot 90% feletti pontszámra méltónak. De ez csak az én véleményem.

Azóta történt

Előzmények