Conglomerate 451 - Végre megjelenik a végső kiadás

Kilép a korai hozzáférésből a játék, jövő hónap végéig kell várni a teljes változat megjelenésére.

1C Entertainment és a RuneHeads izgatottan jelenti be, hogy cyberpunk stílusú, belsőnézetes dungeon crawler címük, a Conglomerate 451 február 20-án végre kilép Korai Hozzáférésből Steamen. A Korai Hozzáférés időszaka alatt a RuneHeads számos frissítést adott ki a játékhoz, ami új helyszínekkel, ellenfelekkel, átalakított kezelőfelülettel, valamint olyan izgalmas új roguelike lehetőségekkel bővítette, mint például a tökéletlen karakterklónozás és a véletlenszerű képességek. A Conglomerate 451 megjelenéskor egy újabb javításokat tartalmazó frissítés várható.

A mezőkre osztott dungeon crawler szerepjátékok gyökereihez visszanyúló Conglomerate 451 változatos technológiák egész sorát kínálja felfedezésre és fejlesztésre. A roguelike elemeknek köszönhetően a legapróbb döntéseknek is súlya van, ügynökeinknek pedig mindent be kell vetnie a túléléshez a hackeléstől kezdve a kiosztható képességeken át, egészen a saját kutatási és fejlesztési osztályod által kiötölt eszközök stratégiai bevetéséig.

A játék főbb jellemzői:

  • Erőforrás menedzsment: Használd saját kutatási és fejlesztési részleged újabb technológiák fellelésére, valamint új funkciók, képességek és fejlődési lehetőségek feloldására.
  • Több puszta módosításnál: A fegyverek és páncélzatok fejlesztése mellett különböző implantátumokkal is módosíthatod ügynökeid testét, ami teljesen megváltoztatja képességeiket és tulajdonságaikat.
  • Fájdalom és trauma rendszer: Még a legkisebb sérülés is tartós nyomot hagyhat. A harcok során szerzett sérülésekkel az ügynökök végleges traumák kialakulását kockáztathatják, amik végigkísérik őket későbbi küldetéseiken is.
  • Story és Endless mód: A választás a tiéd. A Story mód egy olyan világba invitál, ami tele van a korrupt cégek és propagandájuk által előidézett eseményekkel és a velük való háborúval. Ezzel szemben az Endless mód végtelen mennyiségű tartalmat kínál.
  • Képességek és mutációk: Ügynökeid különleges képességekre és mutációkra tehetnek szert.
  • Drogok és rendellenességek: Szintetikus drogokkal átmenetileg felerősítheted ügynökeidet, ezektől azonban mentális rendellenességek alakulhatnak ki.
  • Procedurálisan generált helyszínek: Éld át a jövő technológiájával párosított dungeon crawler élményt, miközben szembenézel a procedurálisan generált pályák és küldetések kihívásaival.
  • Ha utolér a halál: Minden küldetésed lehet akár az utolsó is. Fontold meg minden lépésed, mert ha egy ügynök elesik a harcban, örökre elvész.
  • Törd fel a világot: Lépj be küldetésed közben a kibertérbe és hackeld magad versenytársaid elé, hogy kulcsfontosságú információkat szerezve előnyre tegyél szert.
  • Gyűjthető tárgyak és teljesítmények: Keress különböző gyűjthető tárgyakat a pályákon, majd vidd el őket a Gyűjtőnek, hogy megismerd az igazságot.