Command & Conquer Remastered - Maradnak az eredeti átvezetők

Az újraforgatás sajnos nem lehetséges, a nagyfelbontású források elvesztek az idő során, így az eredeti FMV videók felskálázott verzióit kapjuk meg.

2018. novemberében érkezett a remek hír, hogy remaster kiadás készül a Command & Conquer sorozat legelső részéből, valamint a Red Alertből. Tavaly év végén végre mozgás közben is láthattuk a retro RTS új kiadását, azonban az elmúlt hetekben nem sok új hírt hallottunk a projektről. Néhány napja aztán Jim Vessella egy új videóval jelentkezett, amely az FMV átvezetőkre fókuszál és amelyben többek között elmondja, hogy nem sikerült megszerezniük az eredeti, tömörítetlen, nagyfelbontású anyagokat, emiatt a már meglévőkből kell dolgozniuk, amelyet egy AI algoritmus fog felskálázni.

Az összehasonlítás 11:21-től kezdődik

Találtak viszont számos "Így készült..." videót, valamint a PlayStationös változatban is akadnak extra anyagok, ezek mind a Bonus Gallery menüpontban lesznek majd megtekinthetők. A Command & Conquer Remastered továbbra is csak PC-re készül, a megjelenés napja sajnos még mindig nem ismert.