Command & Conquer Remastered Collection bejelentés várható ma délután

Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mire számíthatunk, de az biztos, hogy egy hosszabb trailerrel készülnek a fejlesztők.

Frissítve:

Megtörtént a bejelentés, pontosabban kaptunk egy megjelenési dátumot (Június 5.), valamint megtudtuk, hogy Origin mellett Steamen is megjelenik a kollekció, amely az első Command & Conquer mellett a Red Alert 1-et is tartalmazza 19,99 euróért. Mindezek mellett kiderült, hogy érkezik két limitált kiadás is.

Eredeti hír:

2018-ban érkezett a hír, hogy a hosszú ideje pihenő Command & Conquer sorozat ismét feléled (Bár sajnos nem egy új résszel), ugyanis készül a legelső rész, valamint a Red Alert Remaster változata. Az elmúlt hónapokban a fejlesztők lassan csepegtették az információkat, azonban a mai napon valamilyen komolyabb bejelentésre számíthatunk tőlük, ugyanis magyar idő szerint 15:00-kor egy hosszabb trailer keretén belül valamilyen Command & Conquer Remastered Collection leleplezés várható tőlük.

A leírás szerint komolyabban is belenézhetünk majd a két RTS új kiadásaiba, de talán kiderül az is, hogy mással készülnek számunkra a fejlesztők.