CoD: Ghosts - Mégsem hivatalos a kikerült gépigény

Folytatódik a gépigény-kálvária. Az elmúlt napokban sorban borzolták a PC-s játékosok idegeit a különféle bejelentések, ahol egyre brutálisabb követelményeket írtak a Watch Dogs, Assassin's Creed IV, valamint a Call of Duty: Ghosts készítői. Majd azt követően jöttek a cáfolatok, hogy nem kell félni, a kikerült gépigény nem hivatalos, ennél kevesebb is elég lesz. Az Activision most szintén bejelentette, hogy az nVidia oldalára kikerült és itt leközölt gépigény ismét csak nem fedi a valóságot.

Twitteren közölték az Activision Support munkatársai, hogy sajnos az nVidia oldalán olvasható követelmények egyáltalán nem tekinthetők hivatalosnak, a közeljövőben várhatjuk a végleges gépigény bejelentését. Mindazonáltal a "sajnos" szó elég kétértelműnek hangzik, hiszen könnyen arra is utalhat, hogy ettől még durvább közlésre kell számítani.

Majd kiderül, mindenesetre egy biztos: lassan már valóban csak akkor derül ki, hogy egy játék elindul-e szeretett konzervdobozunkon, ha feltelepítjük és megpróbáljuk működésre bírni...

Azóta történt

Előzmények