CoD 2014: Ezúttal valóban sokkal szebb lesz a grafika

Pár napja számoltunk be róla, hogy az Activision immár három fejlesztőcsapatot állított a Call of Duty franchise epizódjainak készítésére, így a korábbi két év helyett ezúttal három áll rendelkezésükre. Az újonnan csatlakozó Sledgehammer Games már gőzerővel fejleszti az idei rész, melyet egyelőre csak Call of Duty 2014-nek hívnak. A csapat elsősorban új-generációs hardverekre fókuszálva készíti a programot, és egy belsős informátor állítása szerint ez meg is fog látszódni annak grafikáján.

Egy belsős információkkal rendelkező illető, Pete Dodd (Famousmortimer) a NeoGAF oldalon elárulta, hogy a stúdiófőnök korábban tett nyilatkozata, miszerint ezúttal valódi next-gen élményt nyújtanak a játékosoknak, maximálisan megállja majd a helyét, ebben kollégái is egyetértenek vele. Állítása szerint az új Call of Duty hatalmas grafikai ugrás lesz a Ghosts-hoz képest. Az extra fejlesztési idő jótt tett a játék minőségének, ezt hamarosan mi is tapasztalni fogjuk.

A Sledgehammer Games által fejlesztett, egyelőre "Call of Duty 2014" munkacímmel futó játék megjelenésére valamikor idén lehet számítani, célplatformként elsődlegesen PlayStation 4 és XBOX One van megjelölve, de az Activision Publishing vezetője, Eric Hirshberg korábban elmondta, hogy jelenlegi generációkon is nagyszerű játék lesz az új Call of Duty (Ez valószínűleg PS3-at és XBOX360-at takar). PC-ről ezúttal nem beszélt, de elképzelhető, hogy számítógépes kiadás is lesz, a hivatalos bejelentéskor ki fog derülni.

Azóta történt

Előzmények