Civilization VI: New Frontier - Friss trailert kapott a következő csomag

Ahogy arról már korábban szó volt, a Vietnam & Kublai pakk a mai naptól lesz elérhető.

A 2K nemrég bejelentette, hogy a kritikusok által elismert stratégiai játékát összesen nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass ötödik csomagja, a Vietnam & Kublai Khan Pack 2021. január 28-tól, azaz a mai naptól lesz elérhető. A kiadó a minap felfedte az első részleteket Kína és Mongólia a csomag részeként érkező alternatív vezetőjéről, Kubiláj Kánról:

Kubiláj Kán 1260-1294 között uralkodott és egy a Koreai-félszigettől a modern Bagdad határaiig terjedő birodalmat épített fel. Ő volt a Mongol Birodalom uralkodója, és kínai Yuan-dinasztia alapítója annak császáraként.

Mongólia és Kína alternatív vezetőjeként Kubiláj Kán egyedi képessége, a „Gerege” egy extra gazdaság irányelv helyet biztosít bármelyik kormányban. Ez véletlenszerű eurékát és inspirációt is biztosít az első kereskedelmi ügynökség alapításakor egy másik civilizáció városában.

Kína vezetőjeként Kubiláj Kán tudomány fokozása még erősebb, és extra irányelv helye további gazdasági stratégiákat tesz lehetővé. Mongólia vezetőjeként Kubiláj Kán katonai erővel befolyásolja a kereskedelmi útvonalakat.