Civilization VI: New Frontier - Bemutatkozik az áprilisi frissítés

Az új update a jövő hét folyamán lesz elérhető a játékosok számára.

A 2K és a Firaxis ma új videóban mutatta be a Sid Meier’s Civilization VI változásait, módosításait és kiegészítéseit, amik 2021. április 22-től lesznek elérhetők az áprilisi frissítés részeként, melyet a Firaxis egy közösségi közvetítés keretében is bemutat 2021. április 21-én 20:00-tól.

A Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass összes tartalmának megjelenésével az áprilisi frissítés a lehetőséget kihasználva a meglévő civilizációkat finomhangolja, hogy egyensúlyba hozza őket a legújabb vezetőkkel számos változtatással a játékosok visszajelzései alapján. Emellett az új frissítés három vadonatúj egységeit is hoz minden civilizációnak, két új True Start térképet és tengeri MI egyensúlyi változtatásokat a vízi utazás tétjének növelésére.

Az utóbbi hónapokban bemutatott számos új civilizációval és vezetővel a fejlesztők visszalátogattak több eredeti civilizációhoz, hogy biztosítsák a megfelelő egyensúlyt. Az érintett civilizációk között szerepel Spanyolország, Khmer, Kína, Mapuche, Kanada, Georgia és sok más. A teljes lista a későbbi frissítési jegyzetekben lesz olvasható.

Az áprilisi frissítés három vadonatúj egységet hoz minden civilizációnak – Line Infantry, Man-At-Arms, Trebuchet. Mivel ezek mindegyike megváltoztatja az egységek ütemezését egyes helyszíneken, a fejlesztők átvizsgálták az összes egység erősségeit és számos változtatást eszközöltek biztosítva, hogy ezek az új egységek súlyos frissítésnek érződjenek, és elsimítsák a korábbi harci különbségeket.

A True Start térképet rajongóinak a frissítés elhozza a True Start Mediterranean és True Start Huge térképeket. A tengeri MI ugyancsak fejlesztésre került, amivel a gépi ellenfelek jobban kihasználják vízi egységeiket, mely érdekesebb döntésekhez vezet a tengeri fegyverkezés és hadviselés terén.

Az áprilisi frissítés az utolsó a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass minden játékos számára elérhető ingyenes frissítései közül.