Civilization VI - Bemutatkozott Gallia

A New Frontier Pass részeként érkezik az új csomag, amely alig egy nagy múlva lesz elérhető.

A 2K nemrég bejelentette, hogy a kritikusok által elismert stratégiai játékát összesen nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass harmadik csomagja, a Byzantium and Gaul Pack 2020. szeptember 24-től lesz elérhető. A kiadó ma felfedte az első részleteket a csomag részeként érkező Galliáról és vezetőjéről, Ambiorixról:

Gallia „Hallstatt Culture” képessége lehetővé teszi a bányáknak, hogy szomszédsági bónuszt biztosítsanak minden kerületnek, nem birtokolt Culture Bomb területnek és bónusz kultúrát adjanak. Speciális kerületek nem építhetők a Városközpont mellé és nem részesülnek más kerületek szomszédsági bónuszaiból. Ambiorix egyedi „King of the Eburones” képességével plusz kultúrát kap egy nem civil egység kiképzési költsége alapján. A közelharci, ellenlovassági és távolsági egységek bónusz harci erőt kapnak minden szomszédos harci egység után.  A Warrior egységet az egyedi Gaesatae egység váltja, aminek kiképzése ugyan költségesebb, de plusz harci erőt kap erősebb egységekkel való összecsapás és kerületvédelem esetén. Az egyedi Oppidum kerület nem csak olcsóbb és korábban elérhető, mint az Industrial Zone, de megépítésekor az Apprenticeship technológiát is feloldja, emellett pedig jól védhető saját távolsági csapásaival, valamint jelentős szomszédsági bónuszt kap a kőbányák és stratégiai források után.

New Frontier Pass kéthavonta megjelenő csomagokkal bővíti a játékot egészen 2021 márciusáig, melyből a következő – Byzantium and Gaul Pack – 2020. szeptember 24-től lesz elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re.