CD Projekt: A The Witcher 3 gyorsabban kész lehet, mint elődje

A CD Projekt Red egyik vezetője, Adam Badowski szerint a rajongóknak nem kell ismét négy évet várniuk ahhoz, hogy kezeikbe kaparinthassák Geralt kalandjainak következő felvonását. Miután jelenleg éppen új fejlesztőket toboroznak és a csapat tapasztalata is sokat nőtt a második rész készítésével, így jelentősen lerövidülhet a fejlesztéshez szükséges idő. Azaz úgy is fel lehet fogni, hogy hivatalosan is bejelentették a The Witcher 3 eljövetelét.

"Egyáltalán nem titok, hogy folyamatosan veszünk fel új embereket. Csapatunk létszáma hamarosan eléri a 100 főt, ennek majdnem tíz százalékát Lengyelországon kívülről érkezett fejlesztők alkotják," - mondta Adam Badowski egy interjújában. "Minden héten új tapasztalatra teszünk szert, a technológiánk havonta fejlődik, és arra törekszünk, hogy optimalizáljuk és lerövidítsük az új játékok fejlesztéséhez szükséges időt."

"Mindezek fényében kijelenthetjük, hogy következő játékunk teljes kifejlesztésére fordított idő lényegesen rövidebb lehet," - tette hozzá. "Persze, ebbe több tényező is beleszólhat. Amennyiben például egy kiegészítő kiadása mellett döntünk, az kicsit lelassíthatja a folyamatot."

A CD Projekt jelenleg a The Witcher 2 című játék XBOX360 verziójának elkészítésén dolgozik - lássátok a fenti traileren -, ami várhatóan jövő év elején érkezik. Valamint hamarosan kiadják a PC-s változat kibővítését, amit szimplán csak 2.0 patch-ként emlegetnek. Részleteket lássátok az előzmények között.

Azóta történt

Előzmények