CD Projekt RED - Nem kell aggódni a Cyberpunk 2077 miatt

Néhány nappal ezelőtt a CD Projekt RED vezetője Adam Kiciński beszélt egy kicsit a jelenleg is fejlesztés alatt álló Cyberpunk 2077-ről, a beszélgetésben pedig az is feljött, hogy a játék  számos online elemet is tartalmaz majd, amire korábban a The Witcher szériában nem volt példa.

Nyilván a mostanában oly problémás visszhangok miatt ez egyeseket óvatosságra intene, a csapat így elébe ment a dolognak, és egy Twitter válaszban írtak arról, hogy a Cyberpunk 2077 semmivel nem lesz kevesebb, mint a The Witcher 3, egy hatalmas, egyjátékos, sztori alapú, open-world RPG-vel készülnek minden fajta rejtett csapdák és becsapás nélkül. Azt fogjuk kapni, amiért fizetünk, a kapzsiságot pedig meghagyják másoknak.

Azóta történt

Előzmények

 • Ruiner teszt (Xbox One)

  Sötét jövőképet fest elénk a Reikon Games új akciójátéka, de ezt kifejezetten profi módon teszi. Bosszúhadjárat felülnézetből. Összetett játékmenet, kiváló látványvilág, izgalmas környezet, de sok apró hiba jellemzi.

 • Több mint egyórányi videón az Observer

  A Rutger Hauer főszereplésével érkező cyberpunk játék két hét múlva jelenik meg.

 • Megzsarolták a CD Project RED-et

  Illetéktelenek kezébe került néhány dokumentum a készülő játékról, amelyeket a nyilvánosság elé tárnak, amennyiben a cég nem fizet nekik egy bizonyos összeget.

 • Cosmic Star Heroine teszt (PC, PS4)

  Újabb japán RPG, aminek valójában nincs köze a szigetországhoz, de meglepően jól sikerült: hatalmas adag nosztalgia, remek harcrendszer.