Cataclysm előzetes a WoW magazin legújabb számában

A World of Warcraft Official Magazine legújabb száma hamarosan megjelenik, ezért a Blizzard, jó szokásához híven, ismét egy kis előzetest tett közzé a magazinból, melyben közelebbről is megismertetnek bennünket a következő expanzió főellenségével, Deathwinggel.

Szintén megtudhatjuk az előzetesből, hogy a Cataclysm milyen változásokat hoz majd a régebbi területeken. Például a "The Barrens" nevű zóna Deathwing munkássága nyomán gyökeresen átalakul, a kataklizma eredményeképpen egy hatalmas kanyon keletkezett, ami kettévágta a területet, és így két teljesen elszigetelődött, északi és déli rész jött létre. Aki nem rendelkezik repülő hátassal, annak komplikált lesz közlekednie ezen a területen.

Igen, repülő hátasok. Ugyanis a Cataclysm radikálisan megváltoztatja Azeroth földjét, így ezentúl az olyan helyeken is szükségünk lesz repülő hátasokra, ahol eddig nem tudtuk őket használni. Egyes területek szintkorlátai is változtak, ily módon könnyebbé tették a fejlődést.

Sok más újdonságot is tartogat a kiegészítő, így aki még több részletre kíváncsi, az olvassa el a World of Warcraft Official Magazine előzetesét.

Azóta történt

Előzmények