Capcom: A következő Resident Evil visszatér a gyökerekhez

A Capcom bejelentette, hogy a következő Resident Evil epizód visszatér majd a sorozat gyökereihez. Ez főleg annak köszönhető, hogy a Resident Evil 6 nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében, míg a Revelations című részt szerették a játékosok. Ezen visszajelzések alapján döntöttek úgy, hogy a sorozat folytatását immár az ahhoz hasonló játékmenettel látják el.

Egy MCV oldalnak adott interjújában a Capcom volt üzleti menedzsere, Michael Pattison elmondta, hogy látták a játékosok és a sajtó negatív visszajelzéseit a Resident Evil 6-ról, valamint az eladási adatok is azt támasztják alá, hogy nem ebben az irányban kell továbbhaladniuk. Habár a játékból 5 millió példány kelt el világszerte, de ez kétmillióval kevesebb, mint amire ők eredetileg számítottak.

Michael Pattison bejelentette, hogy a Capcom meghallgatta a rajongók visszajelzéseit, a következő Resident Evil epizódban már visszatérnek a klasszikus túlélő-horror játékmenethez. A fogyasztók érdekeit szem előtt tartva azt vették észre, hogy a "The Last of Us", valamint a "Tomb Raider" című játékok mutatják meg azt az irányt, amerre tovább kell fejleszteniük a Resident Evil játékokat.

Azóta történt

Előzmények