Call of Duty: WWII - Csak a megjelenéstől játszhatóak a konzolos változatok

Frissítve:

Úgy tűnik, hogy az Activision kapcsolt, letölthető lett az 1.02-es javítás, amivel már játszható a kampány offline módban. (A frissítés időpontjában a PS4-es patch volt egyelőre elérhető, később jön az Xbox One frissítés.

Eredeti hír:

Az elmúlt hónapokban (sőt talán években is) számos alkalommal előfordult, hogy egy-egy videojáték konzolos változatait idő előtt kezdte árulni számos üzlet. Többek között a Call of Duty: WWII is így járt, számos régióban kapható már a játék (Többek között németeknél és az Egyesült Arab Emirátusokban is), azonban a korábbiaktól eltérően a vásárlók nem tudnak játszani a programmal, mert a fejlesztők úgy állították be a rendszert, hogy szükséges egy patch az induláshoz. (Korábban a lemezes kiadások működtek már megjelenés előtt is)

Sem az Activision, sem az Sledgehammer Games nem kommentálta eddig az esetet, de nagyon úgy tűnik, hogy ezzel próbálják meg megakadályozni azt, hogy idő előtt derüljenek ki fontos információk a játékról. Lehet hogy mostantól hasonló esetekbe futunk majd? Meglátjuk, de részben érthető a kiadó/fejlesztő lépése.

Előzmények