Call of Duty: Modern Warfare II - Megvan a béta dátuma

Alig egy nappal a korai hozzáférés előtt kapjuk meg a multiplayer rész teljes leleplezését.

Sokak meglepetésére az idei évben már februárban megtudtuk, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II lesz a népszerű FPS sorozat új része, a tavasz folyamán pedig megérkezett az első előzetes is a játékhoz. A multiplayer szegmens teljes bemutatkozására még várnunk kell, azonban a tegnap este folyamán a fejlesztők végre elárulták, hogy szeptember 15-én kapjuk meg a többjátékos mód teljes leleplezését. Alig egy nappal később pedig indul a béta teszt, amelyen elsőként a PlayStation tulajok vehetnek részt, ezt egy héttel később az Xbox és PC-s felhasználók is megkapják. Extraként a készítők egy rövid teaser trailert is megosztottak az egyik új pályáról, amely a Marina Bay Grand Prix nevet kapta (A teszt alatt elért eredmények nem vihetőek át a teljes játékba).

Nyílt béta dátumok (A PlayStation tulajok az első két nap után minden további napon játszhatnak már a bétával):

  • Szeptember 16-17. - Korai hozzáférés azoknak a PlayStation tulajoknak, akik előrendelik a játékot, vagy szereznek béta kódot.
  • Szeptember 18-20. - Nyílt béta minden PlayStation konzollal rendelkező felhasználónak.
  • Szeptember 22-23. - Korai hozzáférés azok számára, akik Xbox-on vagy PC-n előrendelték az FPS-t, vagy hozzájutottak béta kódhoz.
  • Szeptember 24-26. - Nyílt béta minden platformon.