Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered - Idén érkezik a felújítás?

A pletykák szerint már tavaly meg kellett volna jelennie az új kiadásnak, ezt azonban valamiért az idei évre halasztották.

Tavaly ősszel kaptuk meg a Call of Duty: Modern Warfare-t, amely egy remek rebootja lett a klasszikus FPS szériának és amelyhez a szóbeszédek szerint hamarosan érkezik az ingyenes Battle Royale kiegészítés. A 2019-es rész leleplezése előtt azonban voltak olyan pletykák, miszerint készül az eredeti Modern Warfare 2 felújítása is (Az európai korhatár-besorolás oldalára is felkerült rövid ideig az adatlapja), azonban végül valamiért ez el lett felejtve. Lehetséges azonban, hogy a 2020-as COD érkezése előtt (Ami elvileg a Black Ops széria új felvonása lesz, a hidegháborúval a középpontban) végre megkapjuk a Call of Duty Modern Warfare 2 Remasteredet, legalábbis ha hihetünk az Okami nevű Twitter felhasználónak, aki anno azzal szerzett ismertséget, hogy jóval a bejelentés előtt leleplezte nekünk a tavalyi rész Gunfight módjának alfa tesztelését.

Előzmények

  • Call of Duty: Modern Warfare beszámoló

    Megérkezett az FPS széria idei része, amelyben kicsit visszatérünk az alapokhoz, mindezt pedig megtámogatják nekünk a fejlesztők egy ismerős arccal, aki régi-új környezetben és helyszíneken hozza el számunkra a modern hadviselés egy új formáját.