Call of Duty: Black Ops III - Jön a Zombie Chronicles DLC

Tavaly év végén a Call of Duty: Black Ops III készítői azt nyilatkozták, hogy a 2017-es évben is várható még DLC a játékukhoz, de részleteket eddig nem hallottunk erről a tervről. Az emúlt héten az európai korhatár-besorolás oldalán már felbukkant, most azonban hivatalosan is bejelentették a Call of Duty: Black Ops III – Zombie Chronicles címet viselő kiegészítőt, amely a zombis játékmód kedvelőinek hoz némi újdonságot.

A hírek szerint május 16-án jelenik meg a bővítmény, elsőként PlayStation 4-re lesz elérhető, majd jövő hónap végén a PC-s és Xbox One változatok is befutnak. A bejelentés szerint a Zombie Chronicles az alábbi zombis pályák felújítását tartalmazza:

 • Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa a World at Warból
 • Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la, Moon a Black Ops 1. részéből
 • Origins a Black Ops II-ből

További részleteket egyelőre nem kaptunk, a tervek szerint a fejlesztők május 8-án egy élő stream adás keretén belül tovább információkat is megosztanak majd az érdeklődőkkel.

Előzmények

 • Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC teszt

  A Treyarch fejlesztőcsapat legutóbbi CoD-munkája most kiegészül a Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC-vel. Négy új pálya és egy új zombis őrület érkezett.

 • Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer és videoteszt

  Néhány nappal ezelőtt osztottuk meg az idei Call of Duty legújabb felvonásának kampány módjával kapcsolatos tapasztalatainkat, így most a Black Ops 3 multiplayerén van a sor.

 • Call of Duty: Black Ops 3 teszt

  Már több mint egy évtizede indult hódító útjára a Call of Duty. A múlt háborúit követően a jelenben szórtuk az ólmot, napjainkra pedig már a jövő sci-fi küzdelmei a népszerűek.

 • Call of Duty: Black Ops 3 előzetes

  Nincs december Mikulás nélkül, november sincs Call of Duty nélkül. Az Activision minden évben szállítja az újabb lövöldét, ezúttal a Treyarch féle Black Opson volt a sor.