Call of Duty: Black Ops II - Már Xbox One-on is játszható

Az Xbox One visszafelé kompatibilitási listájába folyamatosan kerülnek bele a régebbi Xbox 360-as játékok, azonban időnként egy-egy komolyabb címet is kapunk. Ilyen most a Call of Duty: Black Ops II, amely tegnap óta immáron Xbox One-on is játszható.

A Call of Duty: Black Ops II sokak kedvence a mai napig, így bizonyára megugrik majd a játékosok száma hála az Xbox One-os verziónak. A játék jelenleg 6796 Ft-ért vásárolható meg Xbox Live-on GOLD előfizetéssel, de természetesen a lemezes verzió is használható.

Azóta történt

Előzmények

  • Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC teszt

    A Treyarch fejlesztőcsapat legutóbbi CoD-munkája most kiegészül a Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC-vel. Négy új pálya és egy új zombis őrület érkezett.

  • Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer és videoteszt

    Néhány nappal ezelőtt osztottuk meg az idei Call of Duty legújabb felvonásának kampány módjával kapcsolatos tapasztalatainkat, így most a Black Ops 3 multiplayerén van a sor.

  • Call of Duty: Black Ops 3 teszt

    Már több mint egy évtizede indult hódító útjára a Call of Duty. A múlt háborúit követően a jelenben szórtuk az ólmot, napjainkra pedig már a jövő sci-fi küzdelmei a népszerűek.

  • Call of Duty: Black Ops 3 előzetes

    Nincs december Mikulás nélkül, november sincs Call of Duty nélkül. Az Activision minden évben szállítja az újabb lövöldét, ezúttal a Treyarch féle Black Opson volt a sor.