Call of Duty: Black Ops Cold War - Bemutatkozott a többjátékos mód

Alig négy hét múlva indul a nyílt béta, amely először PlayStation 4-en lesz elérhető, rá következő héten pedig PC-n és Xbox One-on.

Számos találgatás és kiszivárgott információ után a múlt hónapban végre hivatalosan is bejelentették a Call of Duty: Black Ops Cold War című játékot, amelyhez első körben a kampány trailert kaptuk meg. Az akkori ígertükhöz hűen a Treyarch és az Activision a minap végre a többjátékos módról is nyilatkozott, ehhez pedig egy új trailert kaptunk. Mindezek mellett több szerencsés tartalomgyártó is lehetőséget kapott arra, hogy kipróbálják a játék alfa változatát, így néhány gameplay videóval is gazdagabbak lettünk.


Akik előrendelték a játékot, azok kapnak korai hozzáférést a nyílt bétához

Rengeteg újdonsággal jön az idei rész, amely ismét támogatni fogja a cross-play rendszert, vagyis bármilyen platformon játszunk (Akár nextgenen), lehetőségünk van arra, hogy együtt harcoljunk más gépek tulajdonosaival. A COD széria idei részében érkeznek új játékmódok (Például a 40 fős Fireteam), visszatér a Theater, ismét Scorestreak rendszert kapunk, ez utóbbi esetében a rendszer például díjazza, ha ügyesebbek vagyunk, de nem lesz végtelen időnk elhasználni az extrákat. Az újgenerációs változatok technikailag is fejlettebbek lesznek, hiszen itt is kapunk ray-tracing támogatást, amely mellé a hangok is fejlődésen mennek keresztül. A játékmenet anyagokon is látható, hogy visszatér a Black Ops 4-ben látott életerőcsík, de ez szerencsére kikapcsolható lesz. Nem szabad megfeledkezni az ingyenes Warzone-ról sem, amely át fog alakulni, teljesen átveszi a Black Ops témáját, azonban minden korábban megszerzett eredményünk, fegyerünk, skinünk, karakterünk stb. megmarad, azokat továbbiakban is használhatjuk majd. A közösség által nagyon kedvelt Zombi mód sem fog hiányozni, de erről részleteket még nem kaptunk. (Csak egy pár pillanatra látható a fenti trailer végén)

A Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, a nextgen verziók dátuma még nem ismert.