Hirdetés

2018. június 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Call of Duty 2018 - Modern hadviselést kapunk?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

A jövőre érkező részt elméletileg a Treyarch készíti, egy nemrég feladott állásajánlat alapján pedig feltételezhetjük, hogy a modern korban játszódik a 2018-as rész.

Bár még a Call of Duty: WWII sem jelent meg, máris felbukkantak az első pletykák a jövőre érkező új részről. Nyilván semmi komolyra nem szabad gondolni, de mivel több mint valószínű, hogy a 2018-as folytatást a Treyarch készíti (3 csapatnál készül felváltva a COD széria), érdemes lehet fél szemmel odafigyelni a dologra. A készítők oldalán egy álláshirdetés jelent meg, amelyben AAA fejlesztői tapasztalattal keresnek kollégát, akinek mindemellett kiterjedt ismerete van a modern hadviselés és fegyverek terén.

A fentiek alapján elképzelhető, hogy a 2018-as rész nem a világháborús lesz és nem is a távoli jövőben játszódik, hanem visszatérünk a sokak által kedvelt jelenkori harcokhoz. Nyilván ezek nagyon korai spekulációk egyelőre, de akik kedvelik a modern érában játszódó FPS-eket, azoknak érdemes lehet figyelni az elkövetkező hónapokat, hátha érkezik valamilyen megerősítés a témában.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.