Call of Duty 2018 - Black Ops folytatást kapunk idén?

A szóbeszédek szerint a Treyarch ismét egy modern folytatást készít, amelyben nem lesz falon mászkálás.

Miközben a 2017-ben megjelent II. Világháborús COD hatalmas népszerűségnek örvend, addig az idei részről egyelőre csak annyi a hivatalos információ, hogy a Treyarch készíti. Néhány hónapja már volt utalás arra, hogy modern korban játszódik a 2018-as rész, valamint tavaly már előjött ez a pletyka, de egyre valószínűbb, hogy az idei rész a Black Ops széria folytatása lesz. Mindezt az a Marcus Sellars állítja, aki korábban már sikeresen szivárogtatott Nintendo fronton. A Black Ops 4 elvileg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re, valamint Switch-re jelenik meg, utóbbit egy külsős csapat készíti. Ami talán fontos lehet, hogy a kiírás szerint nem lesz ugrabugra/jetpack/falonmászás a játékban.

Reméljük a legjobbakat, ha folytatódik az elmúlt években tapasztalt téma, akkor néhány héten belül az első komolyabb információkat is megkapjuk a Call of Duty idei epizódjáról.

Előzmények

  • Call of Duty WWII teszt (PC, PS4, Xbox One)

    A Sledgehammer Games-nek köszönhetően visszatér a CoD széria a II. Világháborúba, ezzel talán a régi rajongókat is visszaszerzi.

  • Call of Duty: Black Ops 3 teszt

    Már több mint egy évtizede indult hódító útjára a Call of Duty. A múlt háborúit követően a jelenben szórtuk az ólmot, napjainkra pedig már a jövő sci-fi küzdelmei a népszerűek.