Broken Age: Early Access helyett Season Pass

A Double Fine csapata megváltoztatta stratégiáját a Broken Age című játékot illetően. Eredetileg azt tervezték, hogy a Steam Early Access (Korai hozzáférés) keretén belül kiadják az első epizódot, így elegendő pénzt szednek össze a második epizód - ezzel a komplett játék - befejezéséhez. Ám végül mégis úgy döntöttek, hogy helyette kiadják önálló játékként az Act 1-et, majd Season Pass keretében később ingyen megkapjuk az Act 2-t is.

A Kickstarteren közölték a támogatóikkal, hogy különféle logisztikai okok miatt, valamint, mert szerintük az első epizód tartalma immár tökéletes jelenlegi állapotában, inkább önálló Steames játékként adják ki a Broken Age Act 1-et, ami tartalmaz egy Season Pass-t is. Ez azt jelenti, hogy aki megvásárolja a programot, az ugyan most még csak az első epizóddal játszhat, de amint befejezik a másodikat, azt ingyen megkapja játékához.

A Broken Age című játék első epizódjának megjelenése január 28-án várható, a Steam kínálatában már meg lehet vásárolni a programot, ára 23 euró, de aki megjelenés előtt megveszi, 10% kedvezményt kap az árból.

Azóta történt