Borderlands 3 - Visszatért a Bloody Harvest esemény

Az esemény ideje alatt a rettegett Captain Haunt és kísérteties csatlósai ellen küzdve lesz alkalmunk ritka jutalmak nyomába eredni.

A 2K és a Gearbox örömmel jelenti be, hogy Halloween idejére pont időben visszatér a Borderlands 3 hátborzongató, limitált idejű szezonális Bloody Harvest eseménye, ami mától egészen 2020. december 5-ig fog tartani. Barátságos Saurian hajólakó társad, Maurice továbbra is az emberi szokásokat kutatja, és ismét azzal a feladattal bíz meg, hogy Hecktoplasmát gyűjts neki a leölt ellenfelek után megjelenő szellemekből – keresd az árulkodó, zölden ragyogó ellenfeleket galaxis-szerte. Ha elég Hectoplasmát gyűjtöttél, térj vissza hozzá a Sanctuary III fedélzetén, hogy megnyissa előtted Captain Haunt vérfagyasztó otthona, a Heck kapuját.

Heck területén összegyűjtött zsákmányod szintedhez fog igazodni és akár pusztító Terror hatásokkal is rendelkezhet. A fesztiválhoz igazodó jutalomkért kihívásokat teljesítve egy sor kozmetikai tárgyat is feloldhatsz, köztük fegyverdíszeket, ECHO Device külsőket, Vault Haunter kosztümöket és a legeltökéltebb pusztítógépek akár egy áhított fegyverfestést is:

  • 4 kihívás teljesítéséért – ’A Shrinking Feeling’ fegyverdísz
  • 8 kihívás teljesítéséért – ’Message from Beyond’ ECHO Device külső
  • 12 kihívás teljesítéséért – ’Haunted Look’ Vault Haunter kosztüm
  • 15 kihívás teljesítéséért – ’Porphyrophobia’ fegyverfestés

A Bloody Harvest egy minden játékos számára ingyenes esemény, aminek eléréséhez csupán a Borderlands 3 alapjáték szükséges, de a kihívásokat a kampány, valamint a kiegészítők helyszínein – The Handsome Jackpot, Xylourgos, Gehenna, Krieg’s Mind – is teljesítheted. A kiegészítők a Season Pass részeként és külön is megvásárolhatók.