Hirdetés

Borderlands 3 - Indul a loot vadászat

Ha hiányzik valamilyen fegyver az eszköztáratokból, azt most nagyobb eséllyel szerezhetitek meg.

Már régóta szemezel egy bizonyos Legendás tárggyal, de még nem sikerült megszerezned? Még mindig a listádon szereplő ritka és egzotikus ellenfelekre vadászol? Akkor jó hírekkel szolgálhatunk Vault Haunter, a következő két hétben ugyanis a Borderlands 3-ban kezdetét veszi a farmolási láz!

Hirdetés

Nem csak a ritka ellenfelek fognak garantáltan megjelenni, de specifikus Legendás felszereléseket is nagyobb eséllyel dobnak legyőzésükkor. Emellett a Takedown at the Maliwan Blacksite kihívásai is legyűrhetőbbek lesznek a kisebb csapatok vagy szóló játékosok számára, vagyis könnyebben lecsaphatsz főellenfeleire (és Legendás kincseikre).

  • A ritka ellenfelek garantáltan megjelennek.
  • Minden dedikált zsákmányt tartogató ellenfél (ritka, nevesített stb.) nagyobb eséllyel dob Legendás tárgyakat.
    • Emellett a kapott tárgy Anoinment aránya is megnőtt.
  • A Takedown at the Maliwan Blacksite nehézsége már a játékosok csapatának méretéhez fog igazodni az alapértelmezett négy fős szint helyett (kizárólag a PlayStation 4, Xbox One és PC verzióban).

Ezek a változások holnap (2020.01.16.) élesednek és egészen 2020. január 30-ig fognak tartani, így érdemes lesz az elkövetkező hetekben belevetned magad a vadászatba, hogy néhány kivételes mordállyal kezdd az új évet!

  • Kapcsolódó cégek:

Előzmények

  • Borderlands 3 teszt

    Hét év után visszatért a looter-shooter játékok öregapja, mi pedig megnéztük, mit tud felmutatni ennyi idő elteltével. A Borderlands 3 összességében nem is okozott csalódást.