Borderlands 3 - Bemutatkozott a következő sztori DLC

Hirdetés

A 2K és a Gearbox Software a The Borderlands Show legújabb részében felfedte a Borderlands 3 következő két új tartalmi bővítését. Ezekből az első a 2020. június 4-én egy ingyenes frissítés részeként érkező Takedown at the Guardian Breach, ami egy új endgame kihívás, mely garantáltan próbára teszi majd a játékosok képességeit és felszerelését. Ezt követően pár héttel később, 2020. június 25-én egy igazán vad kalandra indulhatunk a Borderlands 3 harmadik kampánykiegészítője, a Bounty of Blood: A Fistful of Redemption keretében.

Ahogy a Takedown at the Mailwan Blacksite, úgy az új Takedown is egy extrém kihívás lesz, aminek nehézsége a játékosok számához fog igazodni, de garantáltan próbára teszi majd a csapat mind a négy felfejlesztett Vault Haunterét. Közösen egy felderítő küldetésnek vethetitek alá magatokat a Minos Prime bolygón, egy rejtélyes Guardian jel forrásán. Érkezésedkor árulóvá lett Guardianok támadnak rád, akiket visszafordíthatatlanul átalakított a Minos Prime.

Az új ellenségek, alacsony gravitációs platformer szakaszok és környezeti fejtörők mellett mini- és végső főellenfelekkel is szembe kell nézned. Amennyiben sikerül túlélned a kihívásokat, egy sor új tárgy lesz a jutalmad, köztük tematikus fegyverek, felszerelések és kozmetikai tárgyak.

Emellett a Gearbox kreatív igazgatója, Matt Cox felfedte a Borderlands 3 harmadik kampánykiegészítőjét Bounty of Blood: A Fistful of Redemption címen. Ahogy a korábbi két kampánykiegészítő – Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot és Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock –, úgy a Bounty of Blood is egy teljesen új helyszínt és új karakterek egész sorát tartogatja, miközben egy láthatatlan narrátor kommentálja kalandodat.

A kiegészítőben a kegyetlen sivatagi Gehenna bolygóra fogsz látogatni, hogy felmarkold a fejpénzt a banditákból álló ördögi The Devil Riders bandáért, akik Vestige kisvárosát terrorizálják. Utazásod során új arcokkal ismerkedhetsz meg, mint Rose, a pisztollyal és katanával egyaránt mesterien bánó harcos, valamint a durva és változatos múltú Juno. Tetteid közvetlenül befolyásolják Vestige városát és lakóit, ahogy segítesz újjáépíteni a várost a sztori küldetéseken és Crew Challenge kihívásokon keresztül.

  • Kapcsolódó cégek: