Borderlands 2: Harminc dollárba kerül a Season Pass

Ahogyan az első rész esetében, a Borderlands 2-höz is négy darab fizetős DLC-t tervez kiadni a Gearbox Software. Aki kedvezményes áron szeretne hozzájutni a komplett gyűjteményhez, annak két választása van: vagy megvárja a Game of the Year Editiont, vagy pedig előfizet a Season Pass névre keresztelt "akcióra", melynek keretében 40 helyett 30 USD-ért előre megveheti az összes DLC-t, és abban a pillanatban játszhat is vele, mihelyst megjelennek.

A Borderlands első részéhez eddig megjelent 4 DLC csomagért most 24 Eurót kérnek, míg maga az alapjáték 20 Euróba kerül. A Game of the Year kiadás pedig 30 EUR, tehát ebből világosan látszik, hogy érdemes ez utóbbit megvárnia annak, aki mindegyik DLC-hez és a játékhoz is olcsóbban szeretne hozzájutni.

Persze aki nem szeretne várni addig, amíg a GOTY kiadás elérhetővé válik, az nyugodtan fizessen elő a Season Passra, így biztos lehet benne hogy nem marad le egyik kiegészítésről sem. Az egyelőre nem derült ki, hogy az előrendelőknek biztosított Mechromancer DLC részét képezi-e ennek a négyes csomagnak, de erről hamarosan biztosat tudunk mondani.

Azóta történt

Előzmények