Blizzard: Nem lesz LAN a StarCraft II-ben

Hiába adtak be petíciót a játékosok (Amit már majdnem 250.000-en írtak alá), a Blizzard tegnap bejelentette, hogy egyáltalán nem lesz LAN támogatás a StarCraft II-ben.

A Blizzard szeretné eloszlatni azon hiedelmet, miszerint a Battle.net csakis a hardcore játékosoknak való. Ezt Chris Sigaty, a StarCraft II vezető tervezője mondta el egy CVG-nek adott interjúja során. Elmondta továbbá azt is, hogy minden StarCraft II játékosnak állandóan kapcsolódnia kell majd a Battle.net-hez, ugyanis a Blizzard szerint az állandó online kapcsolat tovább erősíti a játékosok élményét, és így bármikor tudnak egymással játszani, megmaradnak a statisztikáik, valamint az elért rangunk és játékállásunk sem veszik majd el.

Hozzátette még azt is, hogy mivel a Battle.net-en minden és mindenki automatikusan online lesz, így nem kell attól tartani, hogy lesz egy ijesztő "Battle.net Login" gomb, amire kattintani kell, mielőtt játszani szeretnél. Pont ezért a LAN egy olyan funkció, ami teljesen fölösleges egy ilyen játékban.

Azóta történt

Előzmények