2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Bless: Az első UE 3.0 motorra épülő MMORPG

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: VG247.com

A Neowiz csapata már 2009 óta dolgozik egy MMORPG játékon, melyet az Epic Games által kifejlesztett Unreal Engine 3.0 fog hajtani.

A Bless című MMORPG játék egy középkori ihletésű, képzeletbeli fantasy világban játszódik, ami tíz különböző fajjal büszkélkedhet. Minden fajnak saját területe van, melyek két hatalmas birodalom, Hierapolis és Cosmopolis földjén helyezkednek el. Ezen birodalmak már hosszú idő óta háborúban állnak egymással, így a fajok mindegyike kénytelen lakóhelye védelmében csatlakozni valamelyik szemben álló fél frakciójához.

A csapat jelenleg 150 főből áll és már 2009 óta dolgoznak a Bless című játékon, ami az alábbi videó alapján ígéretesnek tűnik. A bemutatón büszkén meséltek a részletesen kidolgozott karakteranimációról és arcmimikáról. Az Epic koreai részlege által készített Unreal Landscape segédeszközt szintén felhasználták a játék készítéséhez.

Egyelőre még nem tudni, hogy a Bless című MMORPG játék mely régiókban és mikor válik elérhetővé, amint sikerül pontosabb információra szert tennünk, úgy természetesen megosztjuk azt veletek is.

Azóta történt

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.