Black Mesa: Source - Új játékmenet videó

A Black Mesa: Source egy ingyenes, önállóan futtatható játék lesz, és a népszerű Half-Life című játék feldolgozásaként készül Source Engine alá. Persze nem csak egyszerű átiratról lesz szó, a program kihasználja majd a motorban rejlő lehetőségeket. Az alábbi videó érdekessége, hogy a Half-Life egyik kései pályáját mutatják be rajta, ami azt jelentheti, hogy a program már közel áll a befejezéshez. Lássuk a bemutatót:

Egy másik ide kapcsolódó hír szerint az id Software egyik oszlopos tagja, Tim Willits is hisz abban, hogy a Valve valóban dolgozik a Half-Life 3-on. Elmondása szerint mindenki tudja, hogy készül a program, ám ez így is van rendjén, az emberek nagyon izgatottak lesznek majd, ha meglátják.

És ha ez még mindig nem lenne elég, egy másik sort is napvilágra hoztak a múltkor említett Source 2-re utaló mellett, amiben már az ep3 szerepel:

"returns a Path instance representing the %VCONTENT% path – path construction this way is super easy: somePropPath = content() / ‘ep3/models/characters/alyx/maya/alyx_model.ma)"

Mindent egybevetve, azt hiszem, most már biztosan állíthatjuk, hogy a Valve dolgozik a Half-Life 3-on vagy az Epidose 3-on, a kérdés csak az, mikor fogják hivatalosan is bejelenteni.

Azóta történt

Előzmények