Bioshock Infinite - jön a season pass

Nemrég landolt a postafiókunkban az alábbi sajtóközlemény, ami a Bioshock Infinite Season Pass érkezéséről számol be.

"A 2K Games és az Irrational Games a mai napon bejelentette, hogy a hamarosan megjelenő BioShock® Infinite letölthető tartalmainak készítése már elkezdődött, valamint további információkat fedtek fel a BioShock Infinite Season Pass*-ról. Három vadonatúj, több órányi játékot biztosító kiegészítő csomag áll fejlesztés alatt, melyekben a játékos folytathatja útját Columbia égi városában, melynek során új történetekkel, szereplőkkel, képességekkel és fegyverekkel ismerkedhet meg.

A BioShock Infinite Season Pass 2013. március 26-tól – a játék tervezett megjelenésétől – válik elérhetővé, és közel 30 EUR értékű kiegészítő tartalmat nyújt 19,99 EUR-es (PlayStation®Network, Windows® PC) vagy 1600 Microsoft Pontos (Xbox LIVE® online szórakoztató rendszer) áron –ez pedig több mint 30%-os megtakarítást jelent. A Season Pass mind a három kiegészítő-csomagot tartalmazza, és már előrendelhető a www.preordernow.com oldalon, vagy a résztvevő partnereknél.

A BioShock Infinite Season Pass vásárlói ingyen hozzájutnak az Early Bird Special Pack-hez (Különleges Első Fecske Csomag). Ez a bónuszcsomag négy exkluzív felszerelést ad, a géppuska és a pisztoly sebzését növeli, és a játékosok e fegyverek arany változatát is elérhetik benne.

A játékosok továbbá öt ’infúziós palackot’ kapnak, melyek növelhetik az életerejüket, a pajzsuk tartósságát, vagy a speciális képességek – a Vigorok – használatát teszik könnyebbé, az ezekhez szükséges sók (Salts) egyidejűleg tárolt mennyiségének növelésével.

Emellett azok, akik előrendelik a BioShock Infinite-et, ingyenesen hozzájutnak az Industrial Revolution Pack-hez. Ez a csomag kizárólagos hozzáférést biztosít három játékbeli felszereléshez, melyek a harci képességeket javítják, 500 Ezüst Sashoz (a játékbeli fizetőeszköz), öt tolvajkulcshoz, és az Industrial Revolution logikai játékhoz, mellyel Columbia történetébe nyerhetünk bepillantást,
és hitet tehetünk a Facebook-on keresztül a Vox Populi vagy a Founders (Alapítók) mellett."

Azóta történt

Előzmények