Bioshock 2: Special Edition, Launch Trailer és multiplayer videók

A Bioshock 2 megjelenéséig már nem sok van hátra (Február 9-én érkezik a játék PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra), ezért nem meglepő, hogy zsákszámra jönnek az újabbnál is újabb videók. Ezúttal négy is érkezett, egyikben a játék Special Edition kiadásának a tartalmát mutatják be nekünk, utána megtekinthetjük a játék hivatalos Launch Trailer-jét, míg az utolsó kettőben a többszereplős (multiplayer) játékból láthatunk ingame felvételeket.

A 2K Games egyik munkatársa csomagol ki egy Bioshock 2 Special Edition-t az alábbi videón, bemutatva ezzel a doboz tartalmát, amelyben - ahhoz képest, hogy mekkora dobozban kapott helyet - magát a játékot a hagyományos DVD-tokban kapjuk meg. Igazán belefért volna abba a hatalmas dobozba egy ízlésesen megmunkált fémdoboz is a játék számára, sokkal szebben mutatnának benne a lemezek.

A 2K Games kiadta a Bioshock 2 hivatalos Launch Trailer-jét is. Azt hiszem, ehhez nem kell sokat hozzáfűznöm, a renderelt videó irtó hangulatosra sikeredett. Azt azért reméljük, hogy a játék bevezető videója legalább ennyire szép és hangulatkeltő lesz majd, mint ez a trailer.

Az utolsó két videó magából a játékból származik, mindkettőben a játék multiplayer módjából láthatunk némi ízelítőt. Íme:

Azóta történt

Előzmények