Beyond Good & Evil 2: Michel Ancel bemutatta Jade-et

Az alábbi videón a Rayman: Legends fejlesztőit láthatjuk, akik egy élő kérdezz-felelek műsort tartottak a francia sajtónak (A srácok nagyon élvezték a show-t, összevissza bolondoztak). A hangulat azonban akkor hágott tetőpontra, amikor Michel Ancel belépett a terembe, kezében egy Beyond Good & Evil 2 koncepciórajzzal, melyen az egyik főszereplő, Jade látható, és bemutatta azt a kamerának (2:00 és 2:15 között nézhetitek meg az ominózus részt):

A Beyond Good & Evil 2-ről mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy sűrűn kapjuk róla az információkat. A Ubisoft tavaly februárban elmondta, hogy a játék készül, de legközelebb majd csak akkor beszélnek róla, ha valami újat is tudnak mutatni. Ezt követően júliusban érkezett egy újabb hír a Beyond Good & Evil 2-ről, melyben Michel Ancel elmondja, hogy a régi konzolgenerációra szenvedés lenne kiadni a játékot, mert minden energiájukat az optimalizációra kellene fordítaniuk. Vagyis a program nagy valószínűséggel csak PC-re, PS4-re és XBOX One-ra fog megjelenni - ha eljutunk odáig.:)

Az idei E3 rendezvényen lesz némi esély, hogy valami újabb információ lásson napvilágot a Beyond Good & Evil 2-ről (A Ubisoft június 9-én tart ott sajtókonferenciát), addig azonban ez a koncepciós rajz az egyetlen, amit mutattak. A semminél több, ez kétségtelen.

Azóta történt