Bemutatkozott az Overwatch új hőse

Néhány nappal ezelőtt a Blizzard egy Twitter bejegyzésben már utalt arra, hogy érkezik az Overwatch új hőse, azonban akkor még úgy tűnt, hogy csak július végén láthatjuk a játék új karakterét. Végül a csapat a minap lerántotta a leplet az Ana nevű új mesterlövészről, aki valóban egy support sniper lett, és nem mellesleg a háttérsztori szerint Pharah édesanyja.

Ana alap fegyvere egy mesterlövész puska, amellyel gyógyítani tudjuk csapattársainkat, de természetesen sebezni is lehet vele az ellenfeleket. Emellé kaptunk egy biotic gránátot is, amellyel területre ható sebzéseket okozhatunk, valamint ugyanekkora részen gyógyíthatjuk is a csapatunkat. A sleep dart ideiglenesen mozgásképtelenné teszi a hősöket, a nano boost mint ulti pedig ahogy a nevében is benne van felgyorsítja társaink mozgását, növeli a sebzésüket, valamint csökkenti a bekapott sérülések nagyságát.

Az új hős PTR-en már elérhető PC-n, a patch részletes leírásáért érdemes ellátogatni a játék oldalára. A friss karakter mellé szerencsére balance-oltak a többi hősön is, Zenyatta és D.Va például megkapta a sokak által várt buffot.

Azóta történt

Előzmények

  • Overwatch videoteszt

    Videós formában is bemutatjuk a Blizzard legújabb, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelent kompetitív FPS-ét, amely a fejlesztőcsapat korábbi alkotásaival merően ellentétben áll, de ez egyáltalán nem baj.

  • Overwatch (beta) bemutató

    Kipróbáltuk a Blizzard legújabb játékát, amely a cég korábbi alkotásaival merően ellentétben áll, de ez nem feltétlenül probléma az összképet nézve.