Bemutatkozott az NBA 2K21

Az ismert népszerű széria idén ősszel jelenik meg, de pontosabb dátumot még nem kaptunk.

A 2K a PlayStation Future of Gaming eseményén bemutatta az ősszel érkező NBA 2K21 első káprázatos in-engine PlayStation 5 előzetesét. Az első következő generációs 2K cím, ami az alapoktól úgy lett felépítve, hogy teljes mértékben kihasználja a PlayStation 5 erejét, sebességét és technológiáját, valamint hogy a premier sportélmény és egy kiemelkedő vizuális bemutató legyen a videojátékok következő generációjának.

„Az új konzolok megjelenése nem mindennapos, így rendkívül izgatottak vagyunk, hogy betekintést adhatunk a rajongóknak abba, hogy mit tartogat számukra a következő generációs hardveren futó NBA 2K21 mondta Melissa Bell, Senior Vice President, Global Marketing, 2K.

„Ma csupán egy apró részletet mutattunk be abból, hogyan építi fel csapatunk a videojátékok jövőjét az NBA 2K21-nal, és hogyan alkotjuk meg a bolygó legrealisztikusabb sportszimulátorát – egy kihagyhatatlan címet sportrajongóknak és játékosoknak egyaránt.”

Az eseményt követően kiadott teljes előzetesben az NBA sztár Zion Williamson és a Visual Concepts társalapítója, Greg Thomas emeli ki a következő generációs konzolok képességeit, melyek villámgyors töltési idejükkel és káprázatosan realisztikus látványvilágukkal a ma legendáit a holnap technológiájával keltik életre. Zion az előzetesben labdajátékát is demonstrálja palánktörő zsákolása előtt – mindez in-game rögzítve lélegzetelállító vizuális módon, még közelebb hozva a valódi élményhez az NBA 2K21 kosárlabdaszimulációját.

„Az olyan elképesztő látványtól, mint Zion zsákolása a közel észrevehetetlen, két másodpercnél is rövidebb töltési időkig, a következő generációra készülő NBA 2K21 készen áll, hogy szétzúzza minden korábbi elképzelésünket arról, mit nyújthat a sorozat” mondta Thomas.

„Az NBA 2K21-nal alkalmunk van egyesíteni a káprázatos grafikai adottságokat új játékbeli lehetőségekkel, új szintre téve a lécet a sportszimulátoroknak.”