Bemutatkozott az IL-2 Sturmovik: Desert Winds - Tobruk (PC)

A PC-re érkező kiegészítő valamikor a nyár folyamán lesz elérhető, de pontos dátumot még nem kaptunk.

Hirdetés

A 1C Entertainment a Team Fusion Simulations és az 1C Game Studios közreműködésével örömmel jelenti be az elismert realisztikus légi harcszimulátor, az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover új kiegészítőjét IL-2 Sturmovik: Desert Wings – TOBRUK címen, ami idén nyáron fog megérkezni a Steam, az https://il2sturmovik.com/ és más digitális áruházak kínálatába.

Ebben az izgalmas új IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover – Blitz Desert War kiegészítőben több, mint 40 vadászgéppel és variációval szállhatsz az égre, köztük a Royal Air Force, Luftwaffe vagy Regia Aeronautica gépeivel. Csatlakozz a küzdelemhez a legendás Spitfires, a strapabíró Hurricanes, a zömök Martels, a barátságtalan Kittyhawks, vagy a halálos Messerschmitts és Macchis pilótafülkéjében! A játékban bemutatkozik az irányítható Wellington bombázó, valamint a Ju-88 és a Heinkel 111H frissített verziója is. A Desert Wings lehetőséget biztosít a bombázóknak és harcipilótáknak, hogy próbára tegyék magukat ebben a történelmi alapú kampányban.

Az irányítható repülőgépek hosszú sora mellett több, mint 25 új tank, tüzérség és jármű, valamint 17 új hajó, köztük hadihajók, cirkálók, rombolók, járőrhajók, tengeralattjárók, torpedóhajók és zsoldos hajók várják a játékosokat, melyek további hatalmas szárazföldi és tengeri csatákat eredményeznek. Az IL-2 Sturmovik: Desert Wings egy 385 km x 385 km méretű észak-afrikai térképet újraalkotva tárja eléd rendkívüli részletességgel Tobruk stratégiai erődjét, és az azt körülvevő tengerpart, sivatag és tenger körvonalát több, mint 75 repülőtérrel, számos látványossággal és várossal, egy kiterjedt útrendszerrel, valamint történelmi erődítményekkel, aknamezőkkel és védelmi vonalakkal, melyek mindegyike valós háborús térképeken alapul. Mindez a kiváló többjátékos környezettel kombinálva, ami több, mint 100 játékost és több tucat MI repülőt képes szimulálni online, az IL-2 Sturmovik: Desert Wings intenzív és kihívásokkal teli légi csatákat ígér.

  • Kapcsolódó cégek: