Bemutatkozott a WWE 2K19 új játékmódja

A Towers nevet viselő módban egyedi küzdelmek várnak ránk ismert sztárokkal a középpontban. A játék október 9-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A 2K ma felfedte a vezető WWE videojáték sorozat legújabb része, a WWE 2K19 új Towers módját, amiben a játékosok szupersztárokkal, vagy saját MyPLAYER karakterükkel csaphatnak össze a WWE univerzum sztárjainak egész sorával. Minden torony a harcosait, vagy egy specifikus meccstípust tükröző egyedi témával bír. A játékosoknak minden toronyban kihívást jelentő győzelmi feltételek és megkötések mellett kell győzedelmeskedniük, például specifikus pontszámot elérve, a meccset kivégző mozdulattal kezdve, vagy alacsony életerővel indulva teljesítve a küzdelmet.

[+]

Akik szeretnének részt venni a legnagyobb ismert harcosok csatáiban, azoknak még kicsit türelmesnek kell lenniük, a WWE 2K19 ugyanis október 9-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Előzmények

  • Bemutatkozott a WWE 2K19 Wooooo! Edition

    A bejelentés mellé kaptunk egy új előzetest is a csomaghoz, amely a pakk névadójára, Ric Flairre fókuszál.

  • Ronda Rousey a WWE 2K19-ben

    A bejelentés alkalmából a tegnap esti Monday Night Raw közvetítés során levetített előzetes tovább ünnepli Ronda fordulópontot jelentő megérkezését és lenyűgöző kötelékét a néhai WWE Hall of Fame taggal.

  • WWE 2K19 - Nem jön Switch-re

    Kizárólag PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg a széria legújabb része.

  • AJ Styles lesz a WWE 2K19 borítóján

    A bejelentés mellé kaptunk egy friss trailert, valamint lehullott a lepel speciális és a gyűjtői kiadásokról is.