Hirdetés

Bemutatkozott a Paradise Lost (PC, PS5, XSX)

Az iparági veteránokkal is erősítő lengyel PolyAmorous a tervek szerint az év végén hozza el nekünk a misztikus kalandjátékot.

Hirdetés

Sokan szeretjük azokat a videojátékokat, amelyen nem elsősorban a szinte már fotorealisztikus grafikával és végtelen akciójelenetekkel próbálják meggyőzni a vásárlókat, hanem a misztikus körítéssel, vagy azzal, hogy különféle rejtélyeket kell megoldani korábban még nem látott helyszíneken, alternatív idősíkokon. A lengyel PolyAmorous berkeiben készülő Paradise Lost is hasonló alkotás lesz, ugyanis a játék világában több mint két évtizeddel később is tart még a II. Világháború, amelyben a nácik atombombát robbantottak Lengyelországban, ezzel gyakorlatilag elpusztítva azt. Ebben a világban egy 12 éves fiút irányíthatunk, aki egy nap egy gondosan elrejtett, de mégis elhagyottnak tűnő bunkert talál. A kalandjáték elemekkel átszőtt programba a fejlesztők számos rejtélyt ígérnek, de ezekből egyelőre nem sokat ad vissza az egyébként hangulatos első előzetes.

[+]

A Paradise Lost valamikor az év végén várható PC-re, később érkeznek a PlayStation 5-ös és Xbox Series X verziók is, de pontos dátumot még egyelőre nem kaptunk egyikről sem.

  • Kapcsolódó cégek: