Bemutatkozott a DC’s Justice League: Cosmic Chaos

A készülő alkotás egy családbarát kooperációs akció-kalandjáték lesz, célunk pedig az, hogy megmentsük Happy Harbort az aljas Mr. Mxyzptlktől.

Az Outright Games, a családbarát videójátékok vezető kiadója örömmel mutatja be a DC’s Justice League: Cosmic Chaos funkcióit és megjelenési dátumát. A Warner Bros. Interactive Entertainment által a DC nevében licencelve, az Outright Games a DC rajongókat szólítja meg, hogy fogjanak össze a káosz ellen ebben a teljesen új, nyíltvilágú akció-kaland játékban. A játék 2023. március 10-én jelenik meg PC-re  PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One és Xbox X|S konzolokra.

Az egész család mókájára tervezve, játssz a kedvenc szuperhőseidként, mint Batman, Superman vagy Wonder Woman, hogy legyőzd Mr. Mxyzptlk-t, az 5. dimenzió csalóját, aki azzal a céllal érkezett, hogy káoszt teremtsen. Ő az egyik legerősebb gonosz, és manipulálni tudja a teret és az időt, valamint emellett élvezi a csínytevéseket. Mr. Mxyzptlk megidézte Starro-t, a hódítót, hogy lefoglalja a Justice League-et, míg ő Happy Harbor önjelölt polgármesterévé válik.

Az egyik első gonosz, akivel a Justice League harcolt a The Brave and the Bold No.28-ban 1960-ban, Starro the Conqueror, azaz a hódító egy űrlény, aki képes átvenni mások elméje felett az irányítást és pusztítást okoz a városban. A játékosok akcióval teli küldetésekre indulhatnak és ellenségek hordáit kell legyőzniük, felhasználva mindegyik szuperhős egyedi képeségét, Superman Heat Visionjétől és Super Breathjétől kezdve Wonder Woman Truth’s Pulljáig, hogy visszaállítsák a békét. Repülj, lasszózz és pördülj keresztül Happy Harboron, hogy megoldhasd a rejtvényeket, feloldhass ruházatokat és különleges fejlesztéseket, hogy testre szabd a DC szuperhősöket ebben a színes, nyíltvilágú kalandban. A játékosok szintén kapcsolatba léphetnek a Justice League más tagjaival, mint Green Lantern, Cyborg, The Flash és Aquaman, akik megjelennek a játék során.