Bemutatkozott a Borderlands 3 negyedik sztori DLC-je

A hamarosan megjelenő bővítmény főszereplője az őrült karakter Krieg lesz.

A 2K és a Gearbox ma bejelentette a Borderlands 3 negyedik kampánykiegészítőjét Psycho Krieg and the Fantastic Fusterluck címen, ami 2020. szeptember 10-én érkezik meg a Season Pass részeként, a játékosok egy új előzetesben pedig már bele is pillanthatnak egy pszichopata elméjébe.

A Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck nem fél feltenni a kérdést: Mi teszi a Borderlands vérszomjas pszichopatáit ilyen őrültté? A briliáns tudós, Patricia Tannis szerint egy „Vaulthalla” néven emlegetett rejtélyes hely tudása kergette őket őrületbe, és ezen legendás helyszín felfedésének kulcsa a legádázabb pszichopata, Krieg elméjében rejlik. Tannis tehát természetesen útnak indít Krieg kaotikus elméjébe azzal a feladattal, hogy nyomok után kutass. Kizárólag Krieg őrült belső világának veszélyeit túlélve arathatod le Vaulthalla kincseit.

Segíts Krieg dupla pszichéjének feldolgozni traumatikus emlékeit belső démonjai darabokra lövésével, és próbálj meg ellenállni Krieg sérült elméje őrületének, ahogy:

  • Beutazod Krieg elméjének számos háborodott vidékét, ahol minden lehetséges, és nagy valószínűséggel rendkívül agresszív;
  • Megismered a világot Krieg szemein keresztül, köztük olyan közönség kedvenc karakterek kivetülését, mint Maya, aki az egyetlen fényt jelenti őrült életében;
  • Felülkerekedsz egy sor életveszélyes megtestesülésen, amit Krieg elméje idéz meg;
  • Kiterjeszted Krieg elméjét és Tannis kutatását szürreális mellékküldetéseket és Crew Challenge kihívásokon keresztül;
  • Legendás mordályokat és felszereléseket szerzel, amik Tannis szerint Krieg tudatán kívül is használhatók lesznek;
  • Agyzsibbasztó kozmetikai tárgyakat, köztük Vault Haunter fejeket és kosztümöket szerzel.

Ugyancsak 2020. szeptember 10-én érkezik meg a minden Borderlands 3 játékos számára ingyenesen elérhető szinthatár frissítés, ami öt szinttel, 65-re emeli a felszerelések és karakterek maximális szintjét. Ez nem csak a megjelenés óta eddigi legnagyobb, de egyben utolsó tervezett szintemelés is – legalábbis az előrelátható jövőben.

Előzmények

  • Borderlands 3 teszt

    Hét év után visszatért a looter-shooter játékok öregapja, mi pedig megnéztük, mit tud felmutatni ennyi idő elteltével. A Borderlands 3 összességében nem is okozott csalódást.