Bemutatkozott a Blizzard új játéka

A Blizzard szerencsés módon évek óta az egyik legsikeresebb fejlesztőcégek közé tartozik, holott igazából az elmúlt időszakokban szinte kizárólag Starcraft, és Warcraft játékokkal jelentkezett. Az idei Blizzcont ezért is várták nagyon sokan, hiszen a pletykák szerint akár egy új játékot is bemutathatnak, ezzel is megtörve egy több mint 10 éves periódust.

Meglepő módon a szóbeszédek most igaznak bizonyultak, lelepleződött a cég következő nagy dobása, amely az Overwatch címet viseli. Az enyhén rajzfilmes stílussal operáló alkotás egy csapat alapú belső nézetes program lesz, amely leginkább az Unreal Tournament, és a Team Fortress szerelemgyerekének tűnik.

Sokaknak meglepő lehet a játék bejelentése, amelyet a Blizzard állítása szerint előbb játszhatunk majd, mint hinnénk. Ez utóbbi kijelentéssel azért óvatosan kell bánni, Blizzardról beszélünk, náluk a hamarosan akár éveket is jelenthet. A pontos megjelenési dátumról tehát nincs még információ, azonban a hivatalos honlapon már most lehet jelentkezni a 2015-ben induló béta tesztelésre.

Azóta történt

Előzmények