Bemutatkozott a Bakugan: Champions of Vestroia

Az ismert sorozatból készülő játék a tervek szerint kizárólag Nintendo Switch-re lesz elérhető.

A Warner Bros. Interactive Entertainment, a Spin Master és a WayForward bejelentette vadonatúj akció-szerepjátékát Bakugan: Champions of Vestroia címen, ami a rendkívül népszerű Bakugan animációs sorozaton alapul, és 2020. november 6-án fog megjelenni Nintendo Switch-re.

„Örömmel jelentjük be partnerkapcsolatunkat a Spin Master és a WayForward csapatával, hogy elhozzuk a Bakugan: Champions of Vestroia akcióját Nintendo Switch-re” mondta Kevin Kebodeaux, a Warner Bros. Interactive Entertainment alelnöke.

„A Bakugan globális népszerűsége tagadhatatlan, és ez a játék garantáltan izgalomba hozza majd a játékosokat világszerte.”

„A Bakugan: Champions of Vestroia kiterjeszti a népszerű sorozatot egy üdítő interaktív játék formájában testreszabási lehetőségekkel, kompetitív akcióval, mély stratégiával és anime stílusú karakterekkel és világokkal, amiket garantáltan imádni fog minden játékos és Bakugan rajongó” mondta Simonetta Lulli, a Spin Master Studios alelnöke.

„Akár egyedül játszol, akár más Bakugan játékosokkal online, a játék végtelen órányi szórakozást kínál otthon és útközben egyaránt.”