Bejelentve a LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Batman visszatér Gotham City megmentésére és a történet innen épül tovább! A Warner Bros, a TT Games és a LEGO Csoport ismét összefogtak és a mai napon bejelentették, hogy a LEGO Batman 2: DC Super Heroes 2012. nyarán Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Wii-re, PC-re, valamint Nintendo DS-re, Nintendo 3DS-re és PlayStation Vitára jelenik meg. A játék egyenes folytatása a rendkívül sikeres LEGO Batman: The Videogame játéknak, mely a mai napig világszerte több mint 11 millió példányban talált gazdára.

"A LEGO Batman 2: DC Super Heroes dinamikus párosa, Batman és Robin számos más, hires DC Universe szuperhőssel, többek között Superman, Wonder Woman és Zöld Lámpás segítségével együtt száll harcba, hogy Gotham City-t olyan hírhedt gonosztevőktől mentse meg, mint Lex Luthor és Joker. Az új és eredeti történetet a Batman-rajongók minden korosztálya élvezni fogja, melyben klasszikus LEGO videojáték akció és humor elegyedik, ahogy a játékosok rács mögé csukják a gazembereket."

“A LEGO Batman 2: DC Super Heroes továbbviszi és egyesíti a Batman és LEGO videojátékok tapasztalatát és azokat egy nagyon szórakoztató egységgé formálja,” mondta Samantha Ryan, a Warner Bros. Interactive Entertainment Fejlesztési és Gyártási Alelnöke. “Rajongók minden korosztálya élvezni fogja az akciót és a könnyed humort, melyet a TT Games és a LEGO nyújt.”

Azóta történt

Előzmények