Bejelentették a Dragon Quest XI-et

Bár már a tegnapi napon kiszivárgott a logója, hivatalosan egy mai konferencián jelentette be a Square Enix a Dragon Quest XI-et, amely a tervek szerint PlayStation 4-re, és Nintendo 3DS-re fog majd megjelenni. Természetesen a két kiadás különbözni fog egymástól, azonban ugyanazt a sztorit kapják meg. Emellett a PlayStation 4 verzió alatt az Unreal Engine 4 motor fog majd futni, így minden bizonnyal a látványvilággal nem lesz majd probléma.

A Nintendo 3DS változatnak lesz két különlegessége, ugyanis az alsó kijelzőn a klasszikus kinézet lesz majd látható, valamint harc közben szintén lehet majd változtatni a kinézeten. Így a játékos dönti el, hogy a sprite kinézetet preferálja, vagy a modern grafikát.

A pontos megjelenési dátumot egyelőre nem árulta el a Square Enix (valamikor 2016-ban várható), azonban a konferencián egy érdekes, és egyben meglepő leleplezést is tartogattak a készítők, ugyanis a Dragon Quest XI valamint a Dragon Quest X meg fog jelenni majd Nintendo NX-re is, amely a japán cég következő konzolja lesz.

Azóta történt

Előzmények