Befellegzett a Crossfire X-nek is

Májustól nem csak a multiplayer mód, hanem a kampányok sem lesznek elérhetőek.

Úgy tűnik, hogy ez a hét az elkaszált játékok híreiről szól, ezekhez pedig csatlakozott a minap a Smilegate berkeiben készült Crossfire X is. Az eredeti Crossfire anno 2007-ben indult hódító útjára PC-n, ennek egyik mellékága lett a tavaly februárban megjelent Crossfire X, amely egy free-to-play multiplayer móddal és két extra rövid kampánnyal próbálta meggyőzni az Xbox One és Xbox Series X/S tulajokat. Úgy tűnik, hogy eddig tartott a készítők lelkesedése, a minap ugyanis bejelentették, hogy tavasszal lelövik teljesen a szervereket.

Ennek következményeként a fizetős tartalmakat levették az Xbox áruházából, május 18-án pedig végleg játszhatatlan lesz nem csak a multiplayer rész, hanem a Remedy által készített kampányok is. Ha valaki az elmúlt 14 napban vett esetleg fizetős tartalmat a programhoz (tehát lényegében sztori módokat), azoknak bejelentkezés után a Microsoftnál kérhetnek pénzvisszatérítést.

Előzmények

  • Crossfire X teszt

    Ingyenes többjátékos konzolos FPS, amelyhez külön pénzért vehetünk két rövid kampányt: mi rossz történhet ezzel a felállással?